Direct contact?
Bel: 030 877 76 76

Dit zeggen klanten over Scootmobiel Vitaal

Verlopen

''Mijn vrouw en ik zijn heel tevreden over de wijze waarop de heer Saes van Scootmobiel Vitaal ons heeft geholpen aan een passende Scootmobiel toen mijn vrouw haar been had gebroken en vereenzaamde in het revalidatie proces in het bejaardenhuis, ondanks relatief veel goede zorg en bezoek.
De heer Saes heeft snel en zorgvuldig binnen 24 uur een scootmobiel geleverd. Mijn vrouw kon zelfs kiezen welke van de twee geschikte scootmobiels het beste bij haar paste. We hebben er 2 maanden gebruik van gemaakt. De actieradius was prima in orde, net als de snelheid die tot 15km/u kon worden ingesteld. Van de WMO kregen we later "aansluitend" een scootmobiel. Maar die aansluiting duurde maar liefst 10 dagen. En hij gaat te langzaam (maximaal 10km/u) en dat is erg onhandig als je bijvoorbeeld naar een ziekenhuis 10km verderop moet zoals zij. Bovendien wordt je dan letterlijk links en rechts door fietsers ingehaald. Je schrikt je dan een ongeluk.
Ook heeft de heer Saes ruim de tijd genomen om zowel het gebruik als de administratieve rompslomp, zoals de verplichte verzekering af te handelen. Verder is de prijsstelling goed. Service 5 sterren. Prijs 4. Snelheid van service 5. Een verdiende pluim.''
René Carrière

AristoZorg

Verlopen

Heeft u zorg nodig en bent u woonachtig in Noord-Holland Noord, Zaanstreek/ Waterland en Zuid -en Midden Kennemerland? Bezoekt u dan eens de website van AristoZorg.

AristoZorg levert kwalitatief hoogwaardige wijkverpleegkundige zorg en services bij u thuis en in de buurt.

http://www.aristozorg.nl/home/

Nieuw in ons assortiment: Solution 80 Plus

Verlopen

De Solution 80 Plus is een robuuste luxe uitgevoerde scootmobiel met 4 wielen onafhankelijk van elkaar geveerd wat zorgt voor een luxe rijcomfort. Deze scootmobiel haalt een snelheid van 20 km/u, heeft een bereik van 50-65 km en is belastbaar tot 225 kg.

Tip: zet uw scootmobiel op slot in een afgesloten ruimte

Verlopen

Scootmobielen blijken in Lelystad roofgoed

LELYSTAD - Scootmobielen blijken in Lelystad roofgoed te zijn. De afgelopen twee weken zijn op diverse locaties scootmobielen gestolen.

De benadeelden zijn flink gedupeerd, omdat ze zonder scootmobiel beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Uit de hal van een wooncomplex aan de Bovenover is tussen 24 en 26 juli een scootmobiel weggenomen. Op 25 juli werd een scootmobiel weggenomen bij een woning aan de Neringweg. Een bewoonster van de Plantage overkwam ergens tussen zondag 27 op maandag 28 juli hetzelfde. De benadeelde is afhankelijk van haar scootmobiel. Op de Rode Klif werd vrijdagochtend 1 augustus ook een scootmobiel gestolen.

De politie adviseert om de scootmobielen op slot in een afgesloten ruimte te plaatsen.


Bron: http://www.destentor.nl/regio/lelystad/scootmobielen-blijken-in-lelystad-roofgoed-1.4478673

Hier doen wij het voor!

Verlopen

Beste heer Saes,

Bijgaand een paar plaatjes van mijn echtgenote in Oostenrijk.
Zij heeft daar veel plezier van de scootmobiel gehad. Vooral het gevoel van
zelfstandig en onafhankelijk je eigen pad bepalen is daar een belangrijk
aspect van.

Het is een groot voordeel dat deze uitvoering compact is en makkelijk mee op
reis kon.
Het lijkt een goed alternatief als de "eigen" scoot niet mee kan vanwege het
transport.
Hartelijk dank en alle succes.

Met groet,
Aart Siebel

   

Scootmobieltocht

Verlopen

Welzijn Senioren organiseert regelmatig scootmobieltochten. U zult ervaren dat het niet alleen praktisch is om een scootmobiel te hebben, maar het is ook ontzettend leuk!

 

''Scootmobieltocht

Wanneer?
Woensdag 13 augustus 2014
Van 14:00 tot 16:30 uur

Waar?
Rondrit (ca. 18 km) door de gemeente Kampen
Startpunt: Korteweg 4 (Multi Functioneel Centrum), Kampen
Eindpunt: Korteweg 4, Kampen

Kosten?
€2,00 per persoon, inclusief koffie/thee en een plak cake

Opgave?
T: 038 - 33 25 550
Via e-mail:

Meer informatie
Dit jaar een prachtige tocht met meer dan 25 scoots richting Kampereiland met een tussenstop bij museumboerderij 'Ons Erf', waar koffie/thee wordt geserveerd en iets over het museum wordt verteld.''

 

Bron: http://www.welzijnkampen.nl/scootmobieltocht/10772/

 

Ongevallen met scootmobiel

Verlopen

Om onderstaande redenen adviseren wij in veel gevallen een 4-wiel uitvoering en bieden wij een cursus scootmobiel rijden aan.

''Meeste ongevallen scootmobiel door omvallen
De meeste ongelukken met scootmobielen gebeuren doordat de voertuigen met hun bestuurders omvallen. Dat kan onder meer gebeuren doordat het wegdek ongelijk is of doordat de bestuurder tegen een stoeprand botst.

Ook bedieningsfouten zorgen vaak voor ongelukken. Dat blijkt uit een onderzoek van VeiligheidNL dat op verzoek van het ministerie van Infrastructuur en Milieu is uitgevoerd. 250 mensen die met een scootmobiel een ongeluk hebben gehad, deden mee.
Besturingsfouten zorgden voor 14 procent van de ongelukken, bijvoorbeeld door niet goed sturen of doordat de bestuurder zich vergist in gas- en rempedaal. Ook kantelen in de bocht komt voor (7 procent), net als vallen doordat de armleuningen omhoog staan (5 procent).
Bij de oudere bestuurders (85-plussers) wordt vaker aangegeven dat hun eigen rijgedrag mede heeft geleid tot het ongeval. Hierdoor is training van gebruikers van belang.''

 

scootmobiel op kant

 
Bron: NU.nl