Cursus scootmobiel rijden

Wilt u graag een scootmobiel aanschaffen, maar bent u onzeker over het feit of u een scootmobiel goed kunt besturen, dan is de rijvaardigheidstest iets voor u. Belangrijk vinden wij dat deze test wordt uitgevoerd in uw eigen omgeving omdat u de scootmobiel hoofdzakelijk hier zal gebruiken. Daarom komen wij naar u toe op een tijdstip dat het u schikt, ook mogelijk op zaterdag en ’s avonds.

Veilig bedienen scootmobiel

Tijdens deze rijles zullen wij u leren hoe u de scootmobiel moet bedienen en zullen wij zoveel mogelijk verschillende praktijksituaties met u oefenen. Onder andere leren wij u wat de meest veilige plaats is op de weg, hoe u de stoep kunt oprijden en hoe u het beste kunt parkeren.
Wij vinden het erg belangrijk dat u zich veilig voelt op uw scootmobiel voordat u deze aanschaft, veiligheid staat voorop!
Wilt u meer informatie over een cursus scootmobiel rijden, maak dan een afspraak met één van onze deskundige adviseurs op een tijdstip dat het u schikt. Scootmobiel Vitaal is bereikbaar via ons contactformulier of op telefoonnummer 030-877 76 76.