Direct contact?
Bel: 030 877 76 76

scootmobiel kopenScootmobiel kopen

Wilt u een scootmobiel kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze mensen staan voor u klaar om samen met u een model voor u uit te zoeken dat het meest geschikt is voor u. Dit zal voor iedereen een ander model zijn en dat hangt af van verschillende dingen.
Wij bieden zowel vaste als opvouwbare modellen aan. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen. U moet uzelf bijvoorbeeld de vraag stellen, welke afstanden u hiermee wilt gaan afleggen. Ook is het belangrijk hoeveel km per uur u hiermee wilt kunnen rijden. En wilt u een vaste, of liever een opvouwbare scootmobiel die u makkelijk kunt vervoeren? Het hangt ook mede van uw lengte en gewicht af welk model het beste bij u past. Tevens zijn er veel verschillende modellen, met drie wielen, vier wielen of vijf wielen. Scootmobiel Vitaal adviseert in veel gevallen een vier wiel aangezien deze het meest stabiel is.

Mobiliteit is zelfstandigheid! Zelf boodschappen doen, naar het park of de stad, naar een museum of met de hond naar buiten, wij kunnen dit allemaal mogelijk maken voor u. Van een klein en eenvoudig model voor in huis en om eventueel mee te nemen in de auto, tot robuust en luxe.

Scootmobiel Vitaal is merkonafhankelijk

Scootmobiel Vitaal is merkonafhankelijk en biedt u gratis en deskundig advies. Proefrijden in uw eigen omgeving is een voorwaarde voordat u een verantwoord besluit kunt nemen over een scootmobiel kopen.

Wilt u een scootmobiel kopen, maak dan een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie met één van onze deskundige adviseurs op een tijdstip dat het u schikt. Scootmobiel Vitaal is bereikbaar via ons contactformulier of op telefoonnummer 030-877 76 76. U kunt met ons geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over ons assortiment en onze prijzen.

 

Vaste P Opvouwbare P Gebruikte P